bewaar
Bietentortilla met rode pesto, kipfilet en basilicum
Bietentortilla met rode pesto, kipfilet en basilicum
bewaar

Bietentortilla met rode pesto, kipfilet en basilicum

15 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

5

bieten tortillawraps

90 g

pesto rosso

5 el

roomkaas

15 g

verse basilicum

40 g

geroosterde pijnboompitten

200 g

flinterdunne kipfilet

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm hierin de tortilla's 15 sec. per kant.

2

Bestrijk met de pesto en de roomkaas. Beleg vervolgens met de blaadjes van de basilicum, de pijnboompitten en kipfilet.

3

Rol strak op en halveer schuin.

bewaartipPak ze strak in in vershoudfolie en bewaar in de koelkast tot vlak voor vertrek.

Bietentortilla met rode pesto, kipfilet en basilicum

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig