bewaar
Zomerstoof met tomaat en pangasius
Zomerstoof met tomaat en pangasius
bewaar

Zomerstoof met tomaat en pangasius

Gezonde visstoof voor in de zomer: met courgette, tomaat en witte bonen, klaar in 20 minuten.

20 min. bereiden
42waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

courgette

1

grote ui

2 tenen

knoflook

380 g

tastytom-trostomaten

10 g

verse Italiaanse kruidenmix

2 el

milde olijfolie

700 g

AH Biologisch witte bonen in pot

340 g

verse pangasiusfilets

1

citroen

½

AH Liefde & Passie volkorenbrood

Gezonde visstoof voor in de zomer: met courgette, tomaat en witte bonen, klaar in 20 minuten.

Aan de slag

1

Snijd de courgette in blokjes van 1 cm. Snipper de ui. Snijd de knoflook fijn. Snijd de tomaten elk in 8 partjes. Haal de blaadjes van de takjes kruiden en snijd ze fijn.

2

Verhit de olie in een braadpan en fruit op laag vuur de ui, knoflook en courgette 5 min. Spoel ondertussen de bonen af onder koud stromend water. Snijd de vis in stukken van 2 cm.

3

Voeg de tomaten en kruiden toe aan de courgette en fruit op laag vuur 3 min. mee. Voeg de bonen toe, zet het vuur hoger en breng aan de kook.

4

Zet het vuur laag, voeg de vis toe en laat met de deksel op de pan in 5 min. gaar worden.

5

Boen de citroen schoon en rasp de gele schil erboven en snijd de citroen in partjes. Breng op smaak met peper en serveer met het brood en de partjes citroen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zomerstoof met tomaat en pangasius

Gezonde visstoof voor in de zomer: met courgette, tomaat en witte bonen, klaar in 20 minuten.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig