bewaar
Panang curry met bloemkoolrijst
Panang curry met bloemkoolrijst
bewaar

Panang curry met bloemkoolrijst

Voor deze viscurry met kokosmelk kun je ons wakker maken.

20 min. bereiden
43waarderingen

Ingrediënten

4 personen

80 g

ongezouten cashewnoten

4

rode puntpaprika's

2 el

zonnebloemolie

4 el

Koh Thai panang currypasta

400 g

kokosmelk light

250 g

cherrytomaten

500 g

verse kabeljauwhaasjes

800 g

bloemkoolrijst

Voor deze viscurry met kokosmelk kun je ons wakker maken.

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan zonder olie of boter op hoog vuur en rooster de cashewnoten in 2 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

2

Halveer ondertussen de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne repen. Verhit de helft van de olie in een wok en fruit de currypasta 2 min. op laag vuur. Voeg de paprika en kokosmelk toe, breng aan de kook en laat op middelhoog vuur 5 min. stoven. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Halveer ondertussen de tomaten en snijd de kabeljauw in stukken van 3 cm. Voeg toe aan het paprikamengsel in de wok en stoof 4 min. met de deksel erop.

4

Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en bak de bloemkoolrijst 3 min. Hak de cashewnoten grof. Serveer de curry met de bloemkoolrijst en bestrooi met de cashewnoten.

combinatietipLekker met koriander.

Panang curry met bloemkoolrijst

Voor deze viscurry met kokosmelk kun je ons wakker maken.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig