bewaar
Slawraps met zwarte bonen-knoflookpuree en witte kaas
Slawraps met zwarte bonen-knoflookpuree en witte kaas
bewaar

Slawraps met zwarte bonen-knoflookpuree en witte kaas

Met granaatappelpitjes voor een kleurrijk hapje bij de borrel of om tussendoor te snacken.

10 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

10 porties

400 g

zwarte bonen in blik

2 tenen

Balsajo zwarte knoflook

1 el

olijfolie extra vierge

10 blaadjes

paarse babyromainesla

50

witte kaas

50 g

granaatappelpitjes

2 el

Mazzetti cremaceto classico

Dit heb je nodig

  • staafmixer met hoge beker

Met granaatappelpitjes voor een kleurrijk hapje bij de borrel of om tussendoor te snacken.

Aan de slag

1

Laat de bonen uitlekken en doe ze samen met de knoflook en olijfolie in een hoge beker. Pureer met de staafmixer tot een gladde massa. Breng op smaak met peper en zout.

2

Haal de blaadjes van de krop sla. Schep op elk slablaadje 1 el bonenspread. Verkruimel de kaas erover, bestrooi met de granaatappelpitjes en besprenkel met de balsamicosaus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Slawraps met zwarte bonen-knoflookpuree en witte kaas

Met granaatappelpitjes voor een kleurrijk hapje bij de borrel of om tussendoor te snacken.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig