bewaar
Bellini (met perzik uit blik)
Bellini (met perzik uit blik)
bewaar

Bellini (met perzik uit blik)

Bellini maken: geen verse perzik, geen probleem! Met perziken op siroop en een vleugje kersenlikeur kun je alsnog een lekkere bellini maken

10 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

halve perziken op siroop

400 ml

prosecco

Dit heb je nodig

  • staafmixer met hoge beker

  • champagneflûtes

Bellini maken: geen verse perzik, geen probleem! Met perziken op siroop en een vleugje kersenlikeur kun je alsnog een lekkere bellini maken

Aan de slag

Doe de perziken uit blik in een hoge beker en pureer met een staafmixer. Zet 10 min. in de vriezer. Neem de champagne­ flûtes en doe in elk glas 2 el perzikpuree. Verdeel de prosecco over de glazen en roer door.

combinatietipVoor de smaak kun je voor het serveren eventueel nog een paar druppels Luxardo Marashino kersenlikeur toevoegen.

Bellini (met perzik uit blik)

Bellini maken: geen verse perzik, geen probleem! Met perziken op siroop en een vleugje kersenlikeur kun je alsnog een lekkere bellini maken

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig