bewaar
Volkorenpincho's
Volkorenpincho's
bewaar

Volkorenpincho's

Met dit recept tover je brood snel om tot hoogstaande hapjes. Lekker voor op de borrelplank.

10 min. bereiden
8 min. oventijd
0waarderingen

Ingrediënten

12 porties

2 sneetjes

AH Liefde & Passie volkorenbroden

165 g

verse gerookte makreelfilet

1 el

gevriesdroogde bieslook

2 el

extra vierge olijfolie

3 el

rood-gele paprikareepjes in pot

Dit heb je nodig

  • tapasprikkers

Met dit recept tover je brood snel om tot hoogstaande hapjes. Lekker voor op de borrelplank.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de sneetjes brood elk in 6 stukken. Bak in het midden van de oven in ca. 8 min. goudbruin.

2

Pluk de makreelfilet met behulp van 2 vorken in kleine stukjes. Meng met de bieslook en olijfolie. Laat de paprikareepjes uitlekken.

3

Neem de broodstukjes uit de oven en beleg met de makreel en de paprikareepjes. Steek in elk broodje een tapasprikker en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Volkorenpincho's

Met dit recept tover je brood snel om tot hoogstaande hapjes. Lekker voor op de borrelplank.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig