bewaar
Bugles met yoghurtdip en munt-amandeltopping
Bugles met yoghurtdip en munt-amandeltopping
bewaar

Bugles met yoghurtdip en munt-amandeltopping

Maak(te) jij ook hoedjes van bugles voor je vingertoppen? Eerlijk zeggen.

10 min. bereiden
1waardering

Ingrediënten

4 personen

20 g

ongezouten amandelen

15 g

verse munt

6 el

extra vierge olijfolie

1 el

witte wijnazijn

300 g

Turkse yoghurt

115 g

Lay's Bugles naturel

Dit heb je nodig

  • staafmixer met hoge beker

Maak(te) jij ook hoedjes van bugles voor je vingertoppen? Eerlijk zeggen.

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de amandelen in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

2

Doe de muntblaadjes met 5/6 van de olie, de wittewijnazijn en amandelen in een hoge beker en pureer met de staafmixer.

3

Doe de yoghurt in een kom. Verdeel de munt-amandeltopping erover en besprenkel met de rest van de olie. Serveer met de Bugles

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bugles met yoghurtdip en munt-amandeltopping

Maak(te) jij ook hoedjes van bugles voor je vingertoppen? Eerlijk zeggen.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig