bewaar
Makkelijke gevulde paprika’s met tuna melt
Makkelijke gevulde paprika’s met tuna melt
bewaar

Makkelijke gevulde paprika’s met tuna melt

Tuna melt meets gevulde paprika! Makkelijk gemaakt, ze staan namelijk al met 10 minuten in de oven.

10 min. bereiden
15 min. oventijd
57waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

rode paprika's

2

rode uien

150 g

Cheddar Tophat 48+

320 g

tonijnstukken in olijfolie

200 g

koelverse bloemkoolrijst

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Tuna melt meets gevulde paprika! Makkelijk gemaakt, ze staan namelijk al met 10 minuten in de oven.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de paprika’s in de lengte. Verwijder de zaadlijsten en leg met de open kant naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat. Snipper de uien. Rasp de cheddar. Laat de tonijn uitlekken maar bewaar 1 el olie (per 4 personen). Meng de bloemkoolrijst met de tonijn, de olie van de tonijn, ui, 50 g cheddar (per 4 personen), peper en eventueel zout.

2

Vul de paprika’s met het tonijnmengsel. Verdeel er de rest van de cheddar over. Bak de paprika’s in het midden van de voorverwarmde oven in 15 min. gaar.

combinatietipLekker met platte peterselie.

Makkelijke gevulde paprika’s met tuna melt

Instructievideo - 00:21 min.

Makkelijke gevulde paprika’s met tuna melt

Tuna melt meets gevulde paprika! Makkelijk gemaakt, ze staan namelijk al met 10 minuten in de oven.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig