bewaar
Hachee uit de slowcooker
Hachee uit de slowcooker
bewaar

Hachee uit de slowcooker

Heerlijk voor in de koude wintermaanden: thuiskomen bij de geur van warme hachee.

10 min. bereiden
5 uur wachten
52waarderingen

Ingrediënten

4 personen

750 g

riblappen

3

middelgrote uien

2 tenen

knoflook

2

gedroogde laurierblaadjes

4

kruidnagels

1 tl

peperkorrels

3 el

rodewijnazijn

1 el

appelstroop

100 ml

water

2 plakjes

ontbijtkoek

1

runderbouillontablet

Dit heb je nodig

  • slowcooker (5 liter)

Heerlijk voor in de koude wintermaanden: thuiskomen bij de geur van warme hachee.

Aan de slag

1

Snijd het vlees in stukken van 3 cm en bestrooi met peper en zout. Snijd de uien in halve ringen en de knoflook fijn.

2

Doe het vlees, de uien, knoflook, laurierblaadjes, kruidnagels, peperkorrels rodewijnazijn, appelstroop en het water in de slowcooker. Verkruimel de ontbijtkoek en de bouillontablet erboven. Roer door.

3

Laat het vlees 5 uur op de hoogste stand garen. Neem de laurier en kruidnagels uit de pan voor het serveren.

vegatipBekijk ook dit recept
combinatietipLekker met romige polenta en rodekoolsalade.

Hachee uit de slowcooker

Heerlijk voor in de koude wintermaanden: thuiskomen bij de geur van warme hachee.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig