
Open pitasandwich met kip-kebabsalade
Pita met salade van gegrilde, gekruide kippendijfilet en knapperige blokjes komkommer in een lichte knoflook-yoghurtsaus.
Ingrediënten
4 personen
4
grote speltpitabroodjes
75 g
peen julienne
1 el
traditionele olijfolie
75 g
biologische gesneden rodekool
50 g
botersla
175 g
Johma kip-kebabsalade
Dit heb je nodig
broodrooster
Aan de slag
Snijd de pitabroodjes overlangs doormidden. Rooster de pita-helften knapperig in de broodrooster. Meng de peen julienne met de helft van de olie, peper en eventueel zout. Meng de rodekool met de rest van de olie, peper en eventueel zout.
Verdeel achtereenvolgens de botersla, peen, rodekool en kip-kebabsalade over de pitahelften.
Open pitasandwich met kip-kebabsalade
Pita met salade van gegrilde, gekruide kippendijfilet en knapperige blokjes komkommer in een lichte knoflook-yoghurtsaus.

4 personen
405 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de pitabroodjes overlangs doormidden. Rooster de pita-helften knapperig in de broodrooster. Meng de peen julienne met de helft van de olie, peper en eventueel zout. Meng de rodekool met de rest van de olie, peper en eventueel zout.
Verdeel achtereenvolgens de botersla, peen, rodekool en kip-kebabsalade over de pitahelften.
Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)4 grote speltpitabroodjes
75 g peen julienne
1 el traditionele olijfolie
75 g biologische gesneden rodekool
50 g botersla
175 g Johma kip-kebabsalade
Dit heb je nodig
broodrooster