bewaar
Mexicaanse traybake met witvis & zwarte bonen
Mexicaanse traybake met witvis & zwarte bonen
bewaar

Mexicaanse traybake met witvis & zwarte bonen

Het grote voordeel van traybake: de oven doet het meeste werk. Jij hoeft alleen maar te wachten.

10 min. bereiden
20 min. oventijd
42waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

tomaten

800 g

zwarte bonen in blik

600 g

ovengroente courgette, rode paprika en peen

2 tl

gerookte paprikapoeder

2 tl

gemalen komijn

3 el

milde olijfolie

1

limoen

525 g

verse pangasiusfilets

15 g

verse koriander

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Het grote voordeel van traybake: de oven doet het meeste werk. Jij hoeft alleen maar te wachten.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de tomaten in parten. Doe de zwarte bonen in een vergiet en spoel af onder koud stromend water.

2

Meng de tomaten met de bonen, ovengroente, het gerookte-paprikapoeder, de komijn en de olie en breng op smaak met peper en zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.

3

Boen de limoen schoon, rasp de groene schil, halveer de vrucht en pers uit. Halveer de vis in de lengte en schep om met 1 tl limoenrasp, 1 el limoensap (per 4 personen), peper en eventueel zout. Verdeel over de groente. Rooster in ca. 20 min. gaar in het midden van de oven.

4

Snijd de koriander grof en bestrooi voor het serveren over de traybake.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mexicaanse traybake met witvis & zwarte bonen

Het grote voordeel van traybake: de oven doet het meeste werk. Jij hoeft alleen maar te wachten.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig