bewaar
Romige perline pasta met vegakip,pompoen & roerbakgroente
Romige perline pasta met vegakip,pompoen & roerbakgroente
bewaar

Romige perline pasta met vegakip,pompoen & roerbakgroente

Een gevulde pasta zonder vlees, komijn als smaakmaker en zo op tafel!

20 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 teen

knoflook

4 el

milde olijfolie

2.5 g

gemalen komijn

400 g

Italiaanse roerbakgroente champignons

400 g

koelverse pompoenstukjes

1

biologische citroen

200 g

zuivelspread bieslook light

300 ml

heet water

320 g

stukjes als van kip

500 g

verse perle con basilico

Dit heb je nodig

  • rasp

Een gevulde pasta zonder vlees, komijn als smaakmaker en zo op tafel!

Aan de slag

1

Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in de hapjespan en fruit de knoflook en komijn 1 min. op laag vuur Voeg de roerbakgroente en pompoenstukjes toe en bak 5 min. op middelhoog vuur.

2

Boen ondertussen de citroen schoon en rasp de gele schil. Pers een helft van de vrucht uit. Voeg de zuivelspread, het citroenrasp en 1 el -sap, het water, peper en eventueel zout toe aan de groente. Breng de saus aan de kook, voeg de stukjes als van kip toe en laat 5 min. op laag vuur stoven.

3

Kook ondertussen de perline in 6 min. beetgaar. Giet af en meng door de saus. Verdeel over diepe borden en serveer.

algemeenDit is een Allerhande Box recept.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige perline pasta met vegakip,pompoen & roerbakgroente

Een gevulde pasta zonder vlees, komijn als smaakmaker en zo op tafel!

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig