bewaar
Linzenschotel met cajunkruiden
Linzenschotel met cajunkruiden
bewaar

Linzenschotel met cajunkruiden

In 20 minuten een vegan maaltje op tafel. Kan gewoon.

25 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

AH Biologisch gedroogde groene linzen

1 zak

paprikamix

2 tenen

knoflook

1 el

kokosolie

400 g

zoete aardappelblokjes

1½ el

cajunkruiden

400 g

tomatenblokjes in blik

40 g

verse selderij

100 g

Violife creamy original

In 20 minuten een vegan maaltje op tafel. Kan gewoon.

Aan de slag

1

Breng de linzen met het water aan de kook en laat met de deksel op de pan op laag vuur 20 min. koken. Snijd ondertussen de paprika’s in reepjes van 1 cm breed. Snijd de knoflook fijn.

2

Verhit de kokosolie in een hapjespan en bak de zoete aardappelblokjes samen met de paprikareepjes en cajunkruiden 12 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak 2 min. mee. Voeg de tomatenblokjes toe en verwarm 5 min. Giet de linzen af, voeg toe en verwarm nog 2 min. Breng eventueel op smaak met zout.

3

Snijd de selderij fijn en roer door de linzenschotel. Serveer met de vegan roomkaas.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Linzenschotel met cajunkruiden

In 20 minuten een vegan maaltje op tafel. Kan gewoon.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig