bewaar
Sushisalade met warmgerookte zalm & zeewiersalade
Sushisalade met warmgerookte zalm & zeewiersalade
bewaar

Sushisalade met warmgerookte zalm & zeewiersalade

Sushibowls zijn ideaal om mee te variëren, deze variant maak je met warmgerookte zalm, peen en zeewiersalade.

20 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

basmatirijst

1 el

sesamolie

50 g

panko

500 g

winterpenen

2

midi komkommers

2 el

sojasaus

300 g

biologische gesneden rodekool

2

warmgerookte zalmfilets

125 g

zeewiersalade

Dit heb je nodig

  • kaasschaaf

Sushibowls zijn ideaal om mee te variëren, deze variant maak je met warmgerookte zalm, peen en zeewiersalade.

Aan de slag

1

Kook de rijst in 8 min. gaar. Giet af en laat met de deksel op de pan staan tot gebruik.

2

Verhit ondertussen de sesamolie in een koeken-pan en bak de panko 2 min. op middelhoog vuur goudbruin. Neem uit de pan en laat afkoelen.

3

Schil de winterpenen en schaaf samen met de komkommers met de kaasschaaf of dunschiller in de lengte in linten. Schep om met de sojasaus.

4

Verdeel de rijst over diepe borden. Verdeel de rodekool, zalm, zeewiersalade en groentelinten met sojasaus in componenten erover. Bestrooi met de panko.

algemeenDit is een Allerhande Box recept.

Sushisalade met warmgerookte zalm & zeewiersalade

Sushibowls zijn ideaal om mee te variëren, deze variant maak je met warmgerookte zalm, peen en zeewiersalade.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig