bewaar
Gevulde zoete aardappel uit de airfryer
Gevulde zoete aardappel uit de airfryer
bewaar

Gevulde zoete aardappel uit de airfryer

Waar wacht je nog op? Deze feta-filled zoete aardappel is gemaakt om op jouw bordje te liggen.

20 min. bereiden
40 min. wachten
licht pittig
1waardering

Ingrediënten

4 personen

4

zoete aardappel

1

rode peper

15 g

verse koriander

1

limoen

100 g

feta

1 tl

ras el hanout

Dit heb je nodig

  • airfryer XL

Waar wacht je nog op? Deze feta-filled zoete aardappel is gemaakt om op jouw bordje te liggen.

Aan de slag

1

Verwarm de airfryer voor op 180 °C. Boen de aardappelen schoon en prik er met een vork hier en daar gaatjes in. Pof de aardappelen 30 min. in het mandje van de airfryer.

2

Halveer ondertussen de peper, verwijder met een scherp mes de zaadjes en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn. Snijd de koriander grof. Pers de limoen uit. Snijd de feta fijn.

3

Halveer de aardappelen in de lengte en schep het vruchtvlees eruit. Meng met de peper, het limoensap, de koriander, feta en ras el hanout. Vul hiermee de aardappelen en laat in 10 min. warm worden in de airfryer.