bewaar
Tortellini-ovenschotel met pesto & geroosterde tomaatjes
Tortellini-ovenschotel met pesto & geroosterde tomaatjes
bewaar

Tortellini-ovenschotel met pesto & geroosterde tomaatjes

Pasta uit de oven is toch eigenlijk altijd een goed idee? Extra lekker met pesto.

20 min. bereiden
20 min. oventijd
138waarderingen

Ingrediënten

4 personen

440 g

Grand'Italia tortellini agli spinaci e ricotta

1

courgette

125 g

mozzarella

250 ml

kookzuivel

400 g

broccolirijst

300 g

scharrel gebraden kipfiletreepjes Italiaans

92.5 g

pesto alla Genovese

250 g

cherrytomaten aan de tak

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (20 x 30 cm, ingevet)

Pasta uit de oven is toch eigenlijk altijd een goed idee? Extra lekker met pesto.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking 14 min. Snijd ondertussen de courgette in blokjes van 1 cm en de mozzarella in plakken.

2

Giet de pasta af en meng met de courgette, pesto, kookzuivel, broccolirijst en kipfiletreepjes. Verdeel over de ovenschaal en breng op smaak met peper.

3

Verdeel de mozzarella over de pasta. Leg de cherrytomaten aan de tak op de schotel en bak in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar.

Tortellini-ovenschotel met pesto & geroosterde tomaatjes

Pasta uit de oven is toch eigenlijk altijd een goed idee? Extra lekker met pesto.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig