bewaar
Cordon bleu met aardappel-selderijsalade & walnoten
Cordon bleu met aardappel-selderijsalade & walnoten
bewaar

Cordon bleu met aardappel-selderijsalade & walnoten

Een oer-Hollandse goedgevulde aardappelsalade met augurk, bleekselderijen frisse appel. Lekker!

30 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

vastkokende aardappel

40 g

ongezouten walnoten

2 el

milde olijfolie

4

kip cordon bleu

20 g

verse selderij

330 g

zoetzure augurken

6 el

mayonaise

2 el

grove mosterd

400 g

bleekselderijsticks

1

Kanzi appel

Een oer-Hollandse goedgevulde aardappelsalade met augurk, bleekselderijen frisse appel. Lekker!

Aan de slag

1

Boen de aardappelen schoon, snijd ze ongeschild in gelijke stukken van 2 cm en kook ze in 15 min. beetgaar. Giet af.

2

Rooster ondertussen de walnoten in de koekenpan met antiaanbaklaag zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord en hak ze grof.

3

Verhit de olie in de grote koekenpan en bak de cordon bleu in ca. 8 min. op middelhoog vuur goudgeel en krokant. Keer halverwege.

4

Snijd ondertussen de selderij fijn. Laat de augurken uitlekken, maar vang 4 el vocht (per 4 personen) op. Snijd de augurken in blokjes van een ½ cm. Meng voor de dressing de mayonaise, mosterd, selderij en het augurkenvocht door elkaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

5

Snijd de bleekselderij in boogjes van een ½ cm. Snijd de ongeschilde appel in vieren, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm. Schep de aardappelen, bleekselderij, augurken-blokjes en appel om met de dressing. Bestrooi met de walnoten. Serveer de aardappelsalade met de cordon bleu.

Cordon bleu met aardappel-selderijsalade & walnoten

Een oer-Hollandse goedgevulde aardappelsalade met augurk, bleekselderijen frisse appel. Lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig