bewaar
Indiase frittata met kokosmelk & room
Indiase frittata met kokosmelk & room
bewaar

Indiase frittata met kokosmelk & room

Een frittata vol smaak en kleur! Geserveerd met mangochutney en naanbrood.

15 min. bereiden
25 min. oventijd
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

arachideolie

1 kg

verse gesneden hutspotgroenten

1 bosje

salade-ui

15 g

verse koriander

8

scharreleieren

200 ml

kokosmelk

6 g

garam masala

4

naanbroden

4 el

mangochutney

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (30 x 20 cm, ingevet)

Een frittata vol smaak en kleur! Geserveerd met mangochutney en naanbrood.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 ̊C. Verhit de olie in de hapjespan en bak de hutspotgroente 5 min. op middelhoog vuur.

2

Halveer ondertussen de salade-ui in de lengte en snijd de koriander fijn. Klop de eieren los met de kokosmelk, garam masala, koriander, peper en eventueel zout.

3

Verdeel de hutspotgroente over de bodem van de ovenschaal en schenk het eimengsel erover. Leg de salade-uihelften naast elkaar erop, snijd eventueel bij en druk licht aan.

4

Bak de frittata in ca. 25 min. in het midden van de oven gaar. Leg de laatste 5 min. de naans ernaast. Serveer de frittata met de mangochutney en naans.

Indiase frittata met kokosmelk & room

Een frittata vol smaak en kleur! Geserveerd met mangochutney en naanbrood.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig