bewaar
Gnocchiroerbak met spek & courgette
Gnocchiroerbak met spek & courgette
bewaar

Gnocchiroerbak met spek & courgette

De gnocchi bak je in kruidenboter; snel, makkelijk en ook nog eens boordevol smaak!

20 min. bereiden
31waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

rode uien

1 kg

gnocchi

110 g

verse kruidenboter met knoflook

250 g

gerookte spekreepjes

2

courgette

2 tenen

knoflook

2.5 g

komijnzaad

20 g

verse selderij

De gnocchi bak je in kruidenboter; snel, makkelijk en ook nog eens boordevol smaak!

Aan de slag

1

Snijd elke ui in 8 parten. Verhit de kruidenboter in 2 grote koekenpannen met antiaanbaklaag en bak de gnocchi en rode ui in ca. 12 min. op middelhoog vuur goudgeel en gaar. Schep regelmatig om en breng op smaak met peper.

2

Verhit ondertussen de hapjespan zonder olie of boter en bak de spekreepjes in 5 min. krokant op middelhoog vuur.

3

Snijd ondertussen de courgettes in blokjes van 2 cm en de tenen knoflook fijn. Voeg de courgette, knoflook en het komijnzaad toe aan het spek en bak nog 6 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4

Snijd de selderij fijn en meng de helft met de gnocchi. Schep de gnocchi om met de groente, verdeel over de borden en garneer met de rest van de selderij.

Gnocchiroerbak met spek & courgette

De gnocchi bak je in kruidenboter; snel, makkelijk en ook nog eens boordevol smaak!

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig