bewaar
Snelle panzanella
Snelle panzanella
bewaar

Snelle panzanella

Misschien is deze panzanella (Italiaanse broodsalade) wel de snelste salade ooit.

10 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 tenen

knoflook

15 g

basilicum

2 el

rodewijnazijn

6 el

milde olijfolie

2

rode uien

½

AH Liefde & Passie San Francisco zuurdesembrood

600 g

tastytom-trostomaten

Dit heb je nodig

  • barbecue

Misschien is deze panzanella (Italiaanse broodsalade) wel de snelste salade ooit.

Aan de slag

1

Steek de barbecue aan. Snijd de knoflook fijn en het basilicum grof. Meng de knoflook, het basilicum, de rodewijnazijn en ⅔ van de olie in een kom en breng op smaak met peper en zout.

2

Snijd de uien horizontaal in plakken van een ½ cm dik. Bestrijk de uien en het brood met de rest van de olie. Rooster de uien, het brood en de ongesneden tomaten in ca. 5 min. op de barbecue.

3

Snijd de geroosterde uiplakken in vieren. Scheur elke plak brood in 6 grove stukken. Snijd de tomaten in 4 parten. Doe de ui, het brood en de tomaat in een kom. Meng de dressing erdoor.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Snelle panzanella

Misschien is deze panzanella (Italiaanse broodsalade) wel de snelste salade ooit.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig