bewaar
Ratatouille met burrata
Ratatouille met burrata
bewaar

Ratatouille met burrata

Met deze schotel kom je zó aan je dagelijkse hoeveelheid groente.

20 min. bereiden
57waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

rode paprika

1

gele paprika

1

courgette

1

aubergine

2

middelgrote ui

10 g

verse basilicum

2 el

milde olijfolie

125 ml

cremaceto classico

300 g

spaghetti

300 g

burrata

30 g

Parmezaanse kaas

Met deze schotel kom je zó aan je dagelijkse hoeveelheid groente.

Aan de slag

1

Snijd de paprika’s, courgette, aubergine en ui in niet al te kleine stukken. Pluk de blaadjes van het basilicum en scheur grof. Verhit de olijfolie in een grote braadpan en bak de groenten rondom aan. Giet er de cremaceto bij, bestrooi met peper en zout en laat 10 min. sudderen.

2

Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Serveer de ratatouille met de gekookte pasta. Leg op elk bord een halve bol burrata boven op de ratatouille. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en het basilicum.

variatietipJe kunt de burrata ook vervangen voor buffelmozzarella.

variatietipDe ratatouille is ook lekker met knapperig brood in plaats van spaghetti.