bewaar
Aardbeienkwark met pan-granola
Aardbeienkwark met pan-granola
bewaar

Aardbeienkwark met pan-granola

Zet je wekker uit en sprint naar je fornuis voor deze gezonde aardbeienkwark met pangranola.

15 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1½ el

zonnebloemolie

40 g

grove havermoutvlokken

100 g

AH verrijker zaden en pitten mix

600 g

magere kwark

225 g

diepvries aardbeien

Dit heb je nodig

  • koekenpan met antiaanbaklaag

  • staafmixer met hoge beker

Zet je wekker uit en sprint naar je fornuis voor deze gezonde aardbeienkwark met pangranola.

Aan de slag

1

Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en rooster de havermout, zaden en pitten 10 min. op middelhoog vuur. Roer regelmatig.

2

Doe de kwark met de aardbeien in een hoge beker en pureer met de staafmixer. Doe de aardbeienkwark in kommen en verdeel de pangranola erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardbeienkwark met pan-granola

Zet je wekker uit en sprint naar je fornuis voor deze gezonde aardbeienkwark met pangranola.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig