bewaar
Parelcouscous met pesto, spekjes en spinazie
Parelcouscous met pesto, spekjes en spinazie
bewaar

Parelcouscous met pesto, spekjes en spinazie

Dit smaakvolle eenpansgerecht bestaat uit maar 5 ingrediënten en is in 15 minuten klaar. Geen reden meer om 'm niet te maken.

15 min. bereiden
137waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

parelcouscous

100 g

gerookte spekreepjes

400 g

verse spinazie

300 g

diepvries tuinerwten

90 g

koelverse pestospread

Dit heb je nodig

  • keukenpapier

  • braadpan met dikke bodem

Dit smaakvolle eenpansgerecht bestaat uit maar 5 ingrediënten en is in 15 minuten klaar. Geen reden meer om 'm niet te maken.

Aan de slag

1

Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en laat met de deksel op de pan staan.

2

Verwarm ondertussen een braadpan met dikke bodem en bak de spekreepjes al omscheppend in 8 min. knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier. Laat in het achtergebleven bakvet de spinazie 1 min. omscheppend slinken. Giet de gekookte parelcouscous en de tuinerwten erbij en bak nog 1 min. mee. Roer de uitgebakken spekjes en pestospread erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

vegatipBekijk ook dit recept

Parelcouscous met pesto, spekjes en spinazie

Dit smaakvolle eenpansgerecht bestaat uit maar 5 ingrediënten en is in 15 minuten klaar. Geen reden meer om 'm niet te maken.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig