bewaar
Vegetarische schnitzel met krieltjes, groente en kaassaus
Vegetarische schnitzel met krieltjes, groente en kaassaus
bewaar

Vegetarische schnitzel met krieltjes, groente en kaassaus

De vegetarische schnitzel = populair! En erg lekker met groente en een smeuïge kaassaus.

25 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

50 g

ongezouten roomboter

900 g

minikrieltjes

500 g

broccoli

7.5 g

verse platte peterselie

1

citroen

300 g

geschrapte worteltjes

4

vegetarische schnitzels

29 g

Knorr groentesaus

De vegetarische schnitzel = populair! En erg lekker met groente en een smeuïge kaassaus.

Aan de slag

1

Verhit de helft van de boter in een hapjespan en bak de krieltjes met peper en zout op matig vuur in 20 min. goudgeel en gaar. Schep regelmatig om.

2

Snijd ondertussen de broccoli in roosjes, schil de stronk en snijd in stukjes. Snijd de peterselie fijn en snijd de citroen in plakjes. Kook de broccoli met de wortels in 7 min. beetgaar. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de schnitzels in 5 min. goudbruin. Keer halverwege.

3

Bereid ondertussen de saus voor groente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de helft van de peterselie door de saus en schep de rest door de krieltjes.

4

Verdeel de groente, schnitzels en krieltjes over de borden. Schenk de saus over de groente en verdeel de citroenplakjes over de schnitzels.

Vegetarische schnitzel met krieltjes, groente en kaassaus

De vegetarische schnitzel = populair! En erg lekker met groente en een smeuïge kaassaus.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig