bewaar
'Nasi' met pindasaus en vegan kipstuckjes
'Nasi' met pindasaus en vegan kipstuckjes
bewaar

'Nasi' met pindasaus en vegan kipstuckjes

Waarom 'nasi' zo geliefd is? Hij past zich makkelijk aan. Kijk maar naar deze vegetarische versie.

20 min. bereiden
31waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

zilvervliesrijst

2 el

arachideolie

160 g

Vegetarische Slager kipstuckjes

900 g

nasigroente

19 g

Conimex nasi kruidenmix

2 tl

Conimex sambal oelek

4

middelgrote eieren

400 g

Conimex pindasaus mild in pot

75 g

Conimex cassave kroepoek

Dit heb je nodig

  • wok

Waarom 'nasi' zo geliefd is? Hij past zich makkelijk aan. Kijk maar naar deze vegetarische versie.

Aan de slag

1

Kook de rijst 8 min. Giet af en laat staan tot gebruik.

2

Verhit ondertussen de helft van de olie in de wok en bak de kipstuckjes 2 min. Voeg de nasigroente, kruidenmix en sambal toe en bak 5 min. al omscheppend mee. Voeg de rijst toe en roerbak 1 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Klop ondertussen de eieren los en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan, schenk de eieren erbij en roer door. Doe de deksel op de pan en laat de omelet 5 min. op laag vuur garen.

4

Verwarm ondertussen de pindasaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de nasi over de borden. Snijd de omelet in repen en verdeel over de nasi. Serveer met de pindasaus en kroepoek.

variatietipVervang eventueel de vegan kipstuckjes door ongezouten, grof gehakte en kort geroosterde cashewnoten.

'Nasi' met pindasaus en vegan kipstuckjes

Waarom 'nasi' zo geliefd is? Hij past zich makkelijk aan. Kijk maar naar deze vegetarische versie.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig