bewaar
Vegan pannenkoeken met 'spek' en 'kaas'
Vegan pannenkoeken met 'spek' en 'kaas'
bewaar

Vegan pannenkoeken met 'spek' en 'kaas'

Spek-kaaspannenkoeken (+ met voor de liefhebber stroop) zijn de beste. Met dit recept maak je ze 100% vegan.

20 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

150 g

patentbloem

2 el

maizena

350 ml

sojadrink ongezoet

100 g

vegan spekplakjes

200 g

alternatief voor Goudse kaas plantaardige plakken

2 el

zonnebloemolie

Dit heb je nodig

  • koekenpan met antiaanbaklaag

Spek-kaaspannenkoeken (+ met voor de liefhebber stroop) zijn de beste. Met dit recept maak je ze 100% vegan.

Aan de slag

1

Meng de bloem, maizena, sojadrink en een snufje zout tot een glad beslag. Meng de vegan spekjes door het beslag. Snijd de vegan kaas in reepjes.

2

Verhit in 2 koekenpannen met de helft van de olie en bak met de helft van het beslag 2 pannenkoeken.

3

Bak de pannenkoek ca. 3 min. op middelhoog vuur tot de bovenkant droog is en de onderkant goudbruin. Verdeel de vegan kaas erover. Draai de pannenkoek om en bak nog 2 min. Herhaal met de rest van het beslag.

combinatietipLekker met ahornsiroop

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegan pannenkoeken met 'spek' en 'kaas'

Spek-kaaspannenkoeken (+ met voor de liefhebber stroop) zijn de beste. Met dit recept maak je ze 100% vegan.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig