bewaar
Bio pasta met garnalen, feta en tomatensaus
Bio pasta met garnalen, feta en tomatensaus
bewaar

Bio pasta met garnalen, feta en tomatensaus

De beste (to)maten: feta + garnalen + tomaten + pasta.

15 min. bereiden
66waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

biologische spaghetti

2 el

milde olijfolie

175 g

biologische uiensnippers

400 g

biologische snoepgroente tomaat

150 g

AH Biologisch feta

350 g

tomato frito bio

120 g

biologische kalamata-olijven

200 g

koelverse biologische garnalen

15 g

verse basilicum

De beste (to)maten: feta + garnalen + tomaten + pasta.

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui 3 min. op middelhoog vuur.

2

Halveer ondertussen de snoeptomaten en verkruimel de feta. Voeg de tomato frito, tomaten, olijven en de helft van de feta toe en breng aan de kook. Laat 8 min. met de deksel op de pan op laag vuur stoven. Breng op smaak met peper.

3

Giet de spaghetti af en meng samen met de garnalen en de basilicumblaadjes door de saus. Bestrooi met de rest van de feta.

combinatietipLekker met partjes citroen.

Bio pasta met garnalen, feta en tomatensaus

De beste (to)maten: feta + garnalen + tomaten + pasta.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig