bewaar
Feestelijke borrelplank met mosterdcrostini
Feestelijke borrelplank met mosterdcrostini
bewaar

Feestelijke borrelplank met mosterdcrostini

Sfeervol het oude jaar afsluiten? Dat lukt zeker met deze feestelijke borrelplank vol hartig lekkers.

15 min. bereiden
15 min. oventijd
2waarderingen

Ingrediënten

6 personen

1

afbak Franse baguette

30 g

ongezouten roomboter

1½ el

grove mosterd

1

fuet

135 g

Taggia olijven

175 g

sweet peppers met verse kaas

180 g

gegrilde artisjok in olie in potje

250 g

oude kaas 48+

90 g

prosciutto crudo

100 g

groentechips

120 g

sardines in olijfolie

Dit heb je nodig

  • grote borrelplank

Sfeervol het oude jaar afsluiten? Dat lukt zeker met deze feestelijke borrelplank vol hartig lekkers.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 175 °C. Snijd de kapjes van de baguette en snijd het brood in 24 plakjes. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.

2

Meng de roomboter met de mosterd en bestrijk de bovenkant van de sneetjes brood er rijkelijk mee. Rooster de plakjes brood in het midden van de voorverwarmde oven in ca. 15 min. goudbruin en krokant tot crostini. Snijd ondertussen de fuet in plakjes.

3

Maak de borrelplank. Verdeel de olijven, sweet peppers en artisjok over kommetjes en zet op de plank. Verdeel de oude kaas, prosciutto, fuet, crostini’s, chips en het blikje sardines tussen de kommetjes. Serveer met (kaas)messen, servetten, vorkjes en/of kleine tapasprikkers.

Feestelijke borrelplank met mosterdcrostini

Sfeervol het oude jaar afsluiten? Dat lukt zeker met deze feestelijke borrelplank vol hartig lekkers.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig