bewaar
Mini-bloemkool met za'atar en amandel
Mini-bloemkool met za'atar en amandel
bewaar

Mini-bloemkool met za'atar en amandel

Mini-bloemkool met za'atar en amandelen maakt elk hoofdgerecht af. Ook top: in 5 min. staat de groente al in de oven.

5 min. bereiden
20 min. oventijd
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

mini-bloemkool

2 el

milde olijfolie

1 el

za'atar

40 g

ongebrande amandelen

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Mini-bloemkool met za'atar en amandelen maakt elk hoofdgerecht af. Ook top: in 5 min. staat de groente al in de oven.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de bloemkool met blad en al over een met bakpapier beklede bakplaat.

2

Meng de olijfolie met de za’atar, peper en zout en besprenkel de bloemkooltjes ermee. Rooster ca. 20 min. in het midden van de oven. Bestrooi de bloemkool halverwege de baktijd met de amandelen en hussel om. Zet nog 10 min. terug in de oven.