bewaar
Paprika chili tortilla's met falafel
Paprika chili tortilla's met falafel
bewaar

Paprika chili tortilla's met falafel

Wij zijn dól op falafel. Helemaal in deze paprika chili tortilla's. Makkelijk en snel, handig voor als je trek hebt.

20 min. bereiden
35waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

rode uien

3

trostomaten

2 el

milde olijfolie

400 g

vega falafel

½

komkommer

200 g

cottagecheese

4

paprika chili-tortilla's

100 g

verse spinazie

Wij zijn dól op falafel. Helemaal in deze paprika chili tortilla's. Makkelijk en snel, handig voor als je trek hebt.

Aan de slag

1

Snijd de rode uien in dunne halve ringen. Snijd de tomaten in kleine blokjes. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de rode ui en tomaat 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper.

2

Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de falafel 5 min. op laag vuur. Keer regelmatig.

3

Halveer ondertussen de halve komkommer in de lengte. Verwijder met een lepel de zaadlijsten en rasp het vruchtvlees grof. Voeg eventueel wat zout toe, doe in een vergiet en laat 3 min. uitlekken. Meng de komkommer met de cottagecheese, peper en eventueel zout.

4

Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en verwarm de tortilla’s 30 sec., keer halverwege of verwarm de wraps 1 min. in de magnetron.

5

Verdeel de spinazie, het tomaat-uimengsel, de falafel en cottage- cheese over de tortilla’s en serveer.

serveertipLekker met sriracha.

Paprika chili tortilla's met falafel

Wij zijn dól op falafel. Helemaal in deze paprika chili tortilla's. Makkelijk en snel, handig voor als je trek hebt.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig