bewaar
Volkorenfusilli met kalkoen in tomatensaus (advertorial)
Volkorenfusilli met kalkoen in tomatensaus (advertorial)
bewaar

Volkorenfusilli met kalkoen in tomatensaus (advertorial)

Vandaag is de dag voor deze pasta: vlug, voedzaam en verrukkelijk!

15 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

Grand'Italia fusilli volkoren

1 teen

knoflook

2

puntpaprika's

250 g

kalkoenfilet

1 el

milde olijfolie

500 g

gesneden kastanjechampignons

1½ el

gedroogde oregano

690 g

Grand'Italia Sugocasa Tradizionale in fles

150 g

geraspte mozzarella

Vandaag is de dag voor deze pasta: vlug, voedzaam en verrukkelijk!

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de knoflook fijn. Halveer de puntpaprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd de kalkoenfilet in reepjes.

2

Verhit de olie in een hapjespan en bak de kalkoen 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook, paprika, kastanjechampignons en oregano toe en bak al omscheppend 5 min. op hoog vuur.

3

Voeg de Sugocasa toe en verwarm 2 min. mee op middelhoog vuur. Voeg naar smaak peper en eventueel zout toe.

4

Giet de pasta af en meng samen met ⅔ van de mozzarella door de tomatensaus. Bestrooi met de rest van de mozzarella.

vegatipGebruik in plaats van kalkoenfilet vegetarische balletjes (schaal 200 g). Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de vega balletjes 5 min. op middelhoog vuur en voeg samen met de Sugocasa toe aan de groente en verwarm 2 min. mee.

Volkorenfusilli met kalkoen in tomatensaus (advertorial)

Vandaag is de dag voor deze pasta: vlug, voedzaam en verrukkelijk!

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig