bewaar
Vega tikka masala met linzen en tomaat (advertorial)
Vega tikka masala met linzen en tomaat (advertorial)
bewaar

Vega tikka masala met linzen en tomaat (advertorial)

Tik 'm aan: het is tijd voor tikka masala met linzen en bloemkoolrijst.

15 min. bereiden
31waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

basmatirijst

400 g

koelverse bloemkoolrijst

250 g

snoeptomaatjes

2

gele paprika's

2 el

arachideolie

450 g

tikka masala saus in pot

400 g

linzen in blik

7.5 g

verse platte peterselie

Tik 'm aan: het is tijd voor tikka masala met linzen en bloemkoolrijst.

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste minuut de bloemkoolrijst toe. Giet af en laat met de deksel op de pan staan tot gebruik.

2

Halveer ondertussen de tomaatjes. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de steel en de zaadlijsten. Snijd de paprika in dunne repen en halveer deze repen in de breedte. Verhit de olie in een grote hapjespan en bak de paprika 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomaatjes en tikka masala saus toe en laat 8 min. stoven met de deksel op de pan.

3

Giet ondertussen de linzen af, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Snijd de peterselie fijn. Voeg de linzen toe aan de saus en verwarm 1 min. mee.

4

Verdeel de tikka masala over diepe borden en garneer met de peterselie. Serveer de rijst erbij.

combinatietipLekker met gegrild naanbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vega tikka masala met linzen en tomaat (advertorial)

Tik 'm aan: het is tijd voor tikka masala met linzen en bloemkoolrijst.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig