bewaar
Toast met vunasalade, avocado en dille (advertorial)
Toast met vunasalade, avocado en dille (advertorial)
bewaar

Toast met vunasalade, avocado en dille (advertorial)

Jaaa, het bestaat: vegan tonijn. Doe 'm op toast met avocado en dille en je vegan lunch staat al in 15 min. op tafel.

15 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½

AH Liefde & Passie brood rogge

5 g

verse dille

1

bosuitje

½

citroen

1

eetrijpe avocado

175 g

Garden Gourmet vuna

2 el

vegan mayonaise

40 g

rucola

Dit heb je nodig

  • broodrooster

Jaaa, het bestaat: vegan tonijn. Doe 'm op toast met avocado en dille en je vegan lunch staat al in 15 min. op tafel.

Aan de slag

1

Snijd 4 sneetjes (per 4 personen) van het brood en rooster de sneetjes brood in de broodrooster.

2

Snijd ondertussen de dille fijn en het bosuitje in dunne ringetjes. Pers de halve citroen uit. Snijd de avocado in de lengte doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Prak het vruchtvlees fijn.

3

Meng de vuna samen met de mayonaise, dille, bosui en het citroensap door de avocado en breng op smaak met peper en eventueel zout.

4

Beleg het geroosterde brood met de rucola en verdeel de vuna-avocadosalade erover.

achtergrondinfoVuna van Garden Gourmet is een oceaan- vriendelijk alternatief voor het favoriete visproduct van Nederland: tonijn uit blik. Vuna, op basis van erwten-eiwitten, is rijk aan eiwitten en heeft een smaak die écht op tonijn lijkt. Maak met deze vegan tonijn de lekkerste recepten, zoals ‘tonijn’salade en vulling voor wraps.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Toast met vunasalade, avocado en dille (advertorial)

Jaaa, het bestaat: vegan tonijn. Doe 'm op toast met avocado en dille en je vegan lunch staat al in 15 min. op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig