bewaar
Kroketburger met mosterdmayo en salade (advertorial)
Kroketburger met mosterdmayo en salade (advertorial)
bewaar

Kroketburger met mosterdmayo en salade (advertorial)

Wat een pret, we eten een broodje kroket! En de pret wordt alleen maar groter, omdat het een vegan kroketburger is.

7 min. bereiden
8 min. oventijd
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

afbakkaiserbroodjes

4

Vivera plantaardige kroketburgers

1

komkommer

6 el

vegan mayonaise

1½ el

dijonmosterd

200 g

gemengde ijsbergsla

1 el

wittewijnazijn

150 g

rauwkost Amsterdamse ui

Wat een pret, we eten een broodje kroket! En de pret wordt alleen maar groter, omdat het een vegan kroketburger is.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 225 °C. Bak de broodjes samen met de kroketburgers in ca. 8 min. in het midden van de oven af.

2

Snijd ondertussen ¼ van de komkommer in plakjes en de rest in kleine blokjes van een ½ cm. Meng de mayo met de mosterd, peper en eventueel zout.

3

Snijd de broodjes open en besmeer alle snijkanten van de broodjes met de helft van de mosterdmayo. Beleg met wat ijsbergsla, de kroketburger en komkommerplakjes en dek af met de bovenkant van de broodjes.

4

Meng de rest van de mosterdmayo met de azijn en komkommerblokjes, rauwkost en de rest van de ijsbergsla. Serveer de salade bij de kroketburgers.

Kroketburger met mosterdmayo en salade (advertorial)

Wat een pret, we eten een broodje kroket! En de pret wordt alleen maar groter, omdat het een vegan kroketburger is.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig