bewaar
Gourmet vega-kuikentjes en vegan frikandel-haasjes
Gourmet vega-kuikentjes en vegan frikandel-haasjes
bewaar

Gourmet vega-kuikentjes en vegan frikandel-haasjes

Alle bakjes verzamelen! Dit vega-kuikentje en vegan frikandel-haasje doen het goed in de gourmetpan!

15 min. bereiden
1waardering

Ingrediënten

4 personen

1 krop

babyromainesla

250 g

cherrytomaten

1

bosui

150 g

mais in blik

½

limoen

4 el

olijfolie mild

200 g

vegetarische paaskuikentjes

160 g

vegan paashaas frikandelletjes

Dit heb je nodig

  • gourmetstel

Alle bakjes verzamelen! Dit vega-kuikentje en vegan frikandel-haasje doen het goed in de gourmetpan!

Aan de slag

1

Haal 8 middelgrote bladeren van de babyromaine voorzichtig los. Spoel onder koud stromend water en laat uitlekken in een vergiet.

2

Snijd de cherrytomaten in kwarten en de bosui in dunne ringen. Laat ondertussen de mais uitlekken. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de halve vrucht uit. Meng de tomaat, bosui, mais en het limoensap en -rasp in een kom. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Verhit de olie in de gourmetpannetjes en bak de kuikens en haasjes 4 min. Keer halverwege. Vul de slabladen met 1 el tomatensalsa en leg er een kuiken of haasje op.

Gourmet vega-kuikentjes en vegan frikandel-haasjes

Alle bakjes verzamelen! Dit vega-kuikentje en vegan frikandel-haasje doen het goed in de gourmetpan!

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig