
Frapuccino
Schijnt de zon en is het warm? Maak dan een frappuccino! Koel je meteen weer af.
Ingrediënten
1 portie
15 g
poedersuiker
100 ml
slagroom
60 ml
espresso
5
ijsblokjes
200 ml
volle melk
1 el
karamelsiroop
1 el
karamelsiroop
Dit heb je nodig
handmixer
blender
Aan de slag
Klop de slagroom met de poedersuiker met een handmixer in 2-3 min. stijf.
Doe de espresso met de ijsblokjes, melk en 1 el karamelsiroop per glas in een krachtige blender en mix tot het ijs helemaal fijngemalen is.
Giet het koffiemengsel in een hoog glas en schep de slagroom erop. Besprenkel met 1 tl karamelsiroop per glas.
Frapuccino
Schijnt de zon en is het warm? Maak dan een frappuccino! Koel je meteen weer af.

1 porties
590 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop de slagroom met de poedersuiker met een handmixer in 2-3 min. stijf.
Doe de espresso met de ijsblokjes, melk en 1 el karamelsiroop per glas in een krachtige blender en mix tot het ijs helemaal fijngemalen is.
Giet het koffiemengsel in een hoog glas en schep de slagroom erop. Besprenkel met 1 tl karamelsiroop per glas.
bereidingstip:Gebruik voor een snelle versie kant-en-klare slagroom.
vegantip:Gebruik voor een plantaardige versie een plantaardig alternatief voor slagroom en plantaardige drink in plaats van de melk.
Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)15 g poedersuiker
100 ml slagroom
60 ml espresso
5 ijsblokjes
200 ml volle melk
1 el karamelsiroop
1 el karamelsiroop
Dit heb je nodig
handmixer
blender