bewaar
Frapuccino
Frapuccino
bewaar

Frapuccino

Schijnt de zon en is het warm? Maak dan een frappuccino! Koel je meteen weer af.

10 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

1 portie

15 g

poedersuiker

100 ml

slagroom

60 ml

espresso

5

ijsblokjes

200 ml

volle melk

1 el

karamelsiroop

1 el

karamelsiroop

Dit heb je nodig

  • handmixer

  • blender

Schijnt de zon en is het warm? Maak dan een frappuccino! Koel je meteen weer af.

Aan de slag

1

Klop de slagroom met de poedersuiker met een handmixer in 2-3 min. stijf.

2

Doe de espresso met de ijsblokjes, melk en 1 el karamelsiroop per glas in een krachtige blender en mix tot het ijs helemaal fijngemalen is.

3

Giet het koffiemengsel in een hoog glas en schep de slagroom erop. Besprenkel met 1 tl karamelsiroop per glas.

bereidingstipGebruik voor een snelle versie kant-en-klare slagroom.
vegantipGebruik voor een plantaardige versie een plantaardig alternatief voor slagroom en plantaardige drink in plaats van de melk.

Frapuccino

Schijnt de zon en is het warm? Maak dan een frappuccino! Koel je meteen weer af.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig