bewaar
Noedels met witte asperges en vega kip
Noedels met witte asperges en vega kip
bewaar

Noedels met witte asperges en vega kip

Gooi je witte asperges ook eens in de wok! Lekker met vega kipstuckjes, sojabonen en noedels.

20 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

verse witte asperges

2 el

zonnebloemolie

320 g

vegetarische kipstuckjes

400 g

Japanse wokgroente sojabonen en gele wortel

250 g

Samasaya fijne eiernoedels

40 g

saus voor asperges

Dit heb je nodig

  • dunschiller

Gooi je witte asperges ook eens in de wok! Lekker met vega kipstuckjes, sojabonen en noedels.

Aan de slag

1

Schil de asperges rondom met de dunschiller vanaf vlak onder het kopje naar beneden. Snijd 2 cm van de houtachtige onderkant en snijd de asperges in stukken van 4 cm. Kook 8 min. in ruim water.

2

Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de kipstuckjes 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de wokgroente toe en bak 4 min. al omscheppend op hoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Bereid de noedels en de saus voor asperges volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de noedels met de aspergesaus en vervolgens met de asperges en vegan kip. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

combinatietipLekker met sesamzaad.

Noedels met witte asperges en vega kip

Gooi je witte asperges ook eens in de wok! Lekker met vega kipstuckjes, sojabonen en noedels.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig