bewaar
Vegetarische nachoschotel (advertorial)
Vegetarische nachoschotel (advertorial)
bewaar

Vegetarische nachoschotel (advertorial)

Knapperige nachochips, frisse groenten, kruidige rulstukjes en een romige saus: deze vegetarische nachoschotel heeft 't allemaal!

15 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

zonnebloemolie

375 g

vegan rulstukjes

25 g

Santa Maria Tacos kruidenmix no salt

340 g

mais in blik

1

rode ui

1

rode paprika

400 g

snoepgroente tomatenmix

1

limoen

1

eetrijpe avocado

150 ml

milde yoghurt

100 g

nacho chips naturel

Dit heb je nodig

  • staafmixer met hoge beker

Knapperige nachochips, frisse groenten, kruidige rulstukjes en een romige saus: deze vegetarische nachoschotel heeft 't allemaal!

Aan de slag

1

Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de rulstukjes samen met de tacokruiden op middelhoog vuur 5 min.

2

Spoel ondertussen de mais in een vergiet onder koud stromend water en laat uitlekken. Snijd de rode ui in flinterdunne halve ringen. Halveer de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Halveer de tomaatjes.

3

Boen de limoen schoon, rasp de groene schil, pers de helft van de vrucht uit en snijd de andere helft in partjes. Snijd de avocado in de lengte doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Doe de avocado, yoghurt, 1 el limoensap (per 4 personen) en het limoenrasp in de hoge beker van de staafmixer en pureer tot een gladde dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4

Meng de mais met de rulstukjes, rode ui, paprika en tomaatjes. Besprenkel met de dressing. Verkruimel de nachochips en verdeel erover. Serveer met de limoenparten.

Vegetarische nachoschotel (advertorial)

Knapperige nachochips, frisse groenten, kruidige rulstukjes en een romige saus: deze vegetarische nachoschotel heeft 't allemaal!

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig