bewaar
Geroerbakte eiernoedels met garnalen (advertorial)
Geroerbakte eiernoedels met garnalen (advertorial)
bewaar

Geroerbakte eiernoedels met garnalen (advertorial)

Deze snelle eiernoedels met garnalen zijn perfect voor een drukke doordeweekse dag.

15 min. bereiden
1waardering

Ingrediënten

4 personen

250 g

Samasaya fijne eiernoedels

500 g

nasi-bamigroente

1

rode ui

4 el

zonnebloemolie

450 g

diepvries rauwe gepelde roze garnalen

90 g

Samasaya bami goreng

2

bosuitjes

100 g

kroepoek

Deze snelle eiernoedels met garnalen zijn perfect voor een drukke doordeweekse dag.

Aan de slag

1

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.

2

Haal ondertussen de rode pepers uit de schalen nasi-bamigroente. Snijd het steeltje van de pepers, halveer in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn. Snipper de rode ui.

3

Verhit de helft van de olie in de wok en roerbak de garnalen en rode peper 3 min. al omscheppend op hoog vuur. Neem uit de pan en hou afgedekt met de deksel van de wok warm.

4

Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de ui met de groenten en kruidenpasta 4 min. op hoog vuur, roer regelmatig. Voeg de noedels en garnalen toe en bak 1 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

5

Snijd de bosuitjes in dunne ringen en strooi over de noedels. Serveer met de kroepoek.

vegatipVervang de garnalen door vegetarische kipstukjes (het recept is dan mogeljk niet meer lactosevrij) en de kroepoek door emping (vega kroepoekvariant, gemaakt van melindjonoten).

Geroerbakte eiernoedels met garnalen (advertorial)

Deze snelle eiernoedels met garnalen zijn perfect voor een drukke doordeweekse dag.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig