bewaar
Tomaten-sinaasappelsoep met focaccia (advertorial)
Tomaten-sinaasappelsoep met focaccia (advertorial)
bewaar

Tomaten-sinaasappelsoep met focaccia (advertorial)

Met maar 5 ingrediënten zet je deze zomerse tomaten-sinaasappelsoep op tafel!

15 min. bereiden
10 min. oventijd
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

focaccia's met rozemarijn & zeezout

500 ml

water

1

groentebouillontablet

800 g

Mutti polpa in blik

2 el

Provençaalse kruiden

1

sinaasappel

75 g

mascarpone

2 el

extra vierge olijfolie

Dit heb je nodig

  • staafmixer

Met maar 5 ingrediënten zet je deze zomerse tomaten-sinaasappelsoep op tafel!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 C. Bak de focaccia’s in ca. 10 min. in het midden van de oven gaar.

2

Breng ondertussen het water met het bouillonblokje, de polpa en Provençaalse kruiden aan de kook. Pers de sinaasappel uit. Voeg het sap toe en laat de soep 8 min. koken.

3

Pureer de soep met de staafmixer glad en breng op smaak met peper en eventueel zout.

4

Verdeel de soep over 4 kommen (per 4 personen). Roer de mascarpone los en verdeel over de kommen soep. Besprenkel met de olie en serveer met de focaccia.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tomaten-sinaasappelsoep met focaccia (advertorial)

Met maar 5 ingrediënten zet je deze zomerse tomaten-sinaasappelsoep op tafel!

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig