bewaar
Gevulde paprika uit de airfryer 
Gevulde paprika uit de airfryer 
bewaar

Gevulde paprika uit de airfryer 

Genieten geblazen met deze goed gevulde paprika's uit de aifryer!

15 min. bereiden
15 min. wachten
2waarderingen

Ingrediënten

2 personen

½

groentebouillontablet

200 ml

heet water

150 g

couscous

4 el

milde olijfolie

2

rode paprika's

2

trostomaten

15 g

verse platte peterselie

50 g

Taggia olijven

45 g

ansjovisfilets in olijfolie

1 el

kappertjes

Dit heb je nodig

  • airfryer XL

Genieten geblazen met deze goed gevulde paprika's uit de aifryer!

Aan de slag

1

Los het bouillonblokje op in het hete water. Meng de couscous met de helft van de olijfolie in een kom en schenk de hete bouillon erbij. Laat afgedekt 10 min. wellen.

2

Verwarm ondertussen de airfryer voor op 180 °C. Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten, maar laat het steeltje zitten. Leg ze in de mand van de airfryer en bak ze 5 min.

3

Snijd ondertussen de tomaten in blokjes van ca. 1 cm. Snijd de peterselie fijn. Laat de olijven en ansjovis uitlekken en snijd fijn.

4

Roer de couscous los met een vork en meng de tomaten, peterselie, olijven, ansjovis, kappertjes en ¼ van de olijfolie erdoor. Breng op smaak met peper.

5

Verlaag de temperatuur van de airfryer naar 160 °C. Schep de vulling in de halve paprika’s en besprenkel met de rest van de olie. Bak 15 min. in de airfryer.

Gevulde paprika uit de airfryer 

Genieten geblazen met deze goed gevulde paprika's uit de aifryer!

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig