bewaar
Pita met rucola, gerookte zalmflakes en tahinyoghurt
Pita met rucola, gerookte zalmflakes en tahinyoghurt
bewaar

Pita met rucola, gerookte zalmflakes en tahinyoghurt

De tahin geeft een lekkere nootachtige, volle smaak aan deze pita met zalm!

5 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

grote volkorenpitabroodjes

1½ el

BioToday Tahin wit

6 el

yoghurt Griekse stijl 0%

1 el

citroensap

40 g

rucola

300 g

warmgerookte zalmflakes

Dit heb je nodig

  • broodrooster

De tahin geeft een lekkere nootachtige, volle smaak aan deze pita met zalm!

Aan de slag

1

Verwarm de pita’s in een broodrooster volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng ondertussen de tahin met de Griekse yoghurt en het citroensap.

2

Snijd de pita’s open en vul achtereenvolgens met de helft van de tahinyoghurt, rucola, warmgerookte zalmflakes en de rest van de tahinyoghurt. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pita met rucola, gerookte zalmflakes en tahinyoghurt

De tahin geeft een lekkere nootachtige, volle smaak aan deze pita met zalm!

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig