bewaar
Andijviestamppot met rulstukjes en kaas
Andijviestamppot met rulstukjes en kaas
bewaar

Andijviestamppot met rulstukjes en kaas

Da's nog eens een gezonde andijviestamppot!

20 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1.2 kg

verse stamppotaardappelen

1 kg

fijngesneden andijvie

200 g

Zaanse Hoeve geraspte kaas mild 30+

2 el

milde olijfolie

1 el

venkelzaad

360 g

AH Biologisch vegan naturel tofu rulstukjes

Dit heb je nodig

  • pureestamper

Da's nog eens een gezonde andijviestamppot!

Aan de slag

1

Kook de aardappelen in 13-15 min. gaar. Doe de andijvie in een vergiet en giet de aardappelen erboven af. Doe de aardappelen met de andijvie terug in de pan, stamp tot een puree en roer de kaas erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

2

Verhit ondertussen een koekenpan met de olie en het venkelzaad. Voeg de rulstukjes toe en bak in ca. 5 min. op hoog vuur krokant. Breng op smaak met peper.

3

Verdeel de stamppot en de rulstukjes over borden.

Andijviestamppot met rulstukjes en kaas

Da's nog eens een gezonde andijviestamppot!

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig