bewaar
Kerrie-omelet met zoete aardappel en ingelegde rode ui
Kerrie-omelet met zoete aardappel en ingelegde rode ui
bewaar

Kerrie-omelet met zoete aardappel en ingelegde rode ui

Dit is niet zomaar een omeletje. Want met kerrie, zoete aardappel en rode ui is dit een lunch voor winnaars.

20 min. bereiden
pittig
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

rode ui

40 ml

witte natuurazijn

450 g

zoete aardappelen

1

rode peper

1 teen

knoflook

8

witte scharreleieren

1 tl

kerriepoeder

2 el

olijfolie mild

Dit is niet zomaar een omeletje. Want met kerrie, zoete aardappel en rode ui is dit een lunch voor winnaars.

Aan de slag

1

Snijd de rode ui in dunne halve ringen en meng met de azijn in een kom. Laat staan tot gebruik. Schil ondertussen de zoete aardappelen en snijd in blokjes van ca. 1 cm. Kook in 5-6 min. beetgaar.

2

Snijd ondertussen het steeltje van de rode peper. Rol de peper tussen je handen zodat de zaadjes eruit vallen. Snijd de peper in dunne ringetjes. Snijd de knoflook fijn. Klop de eieren los met de kerrie, knoflook, peper en eventueel zout.

3

Verhit de helft van de olie over 2 koekenpannen, schenk ¼ van het eimengsel in iedere pan en bak ca. 2 min. per kant op middelhoog vuur. Bak zo nog 2 omeletten (per 4 personen)

4

Verdeel de zoete aardappelblokjes en ingelegde rode ui over de omeletten, vouw dubbel en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kerrie-omelet met zoete aardappel en ingelegde rode ui

Dit is niet zomaar een omeletje. Want met kerrie, zoete aardappel en rode ui is dit een lunch voor winnaars.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig