bewaar
Bladerdeeghapjes met feta- en paprikavulling
Bladerdeeghapjes met feta- en paprikavulling
bewaar

Bladerdeeghapjes met feta- en paprikavulling

Van deze bladerdeegsnacks met feta ga je bijna van borden gooien, zo lekker zijn ze. Vul je bladerdeeghapjes met feta, kalamataolijven en paprikareepjes, even de oven in en eet smakelijk!

5 min. bereiden
1waardering

Ingrediënten

6 porties

150 g

Royal Geroosterde paprika in reepjes

5 g

verse peterselie

1 el

biologische kalamata-olijven

75 g

feta

Van deze bladerdeegsnacks met feta ga je bijna van borden gooien, zo lekker zijn ze. Vul je bladerdeeghapjes met feta, kalamataolijven en paprikareepjes, even de oven in en eet smakelijk!

Aan de slag

1

Snijd de geroosterde paprika in blokjes van een ½ cm. Snijd de peterselie en olijven grof en doe in een mengkom. Verkruimel de feta erboven en schep erdoor. Breng op smaak met peper.

2

Maak 6 bladerdeegbakjes t/m stap 4 van het basisrecept. Vul de afgekoelde bakjes met het paprika-fetamengsel.

Bladerdeegbakjes met feta- en paprikavulling

Instructievideo - 00:49 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bladerdeeghapjes met feta- en paprikavulling

Van deze bladerdeegsnacks met feta ga je bijna van borden gooien, zo lekker zijn ze. Vul je bladerdeeghapjes met feta, kalamataolijven en paprikareepjes, even de oven in en eet smakelijk!

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig