
Ingrediënten
4 personen
1 pak
tagliatelle verde
2
uien
200 g
kabeljauwfilet
2 eetlepels
olijfolie
1 pak
sugo pastasaus pikant
½ zak
zeevruchtencocktail
½ cup
vinaigrette
1 zak
gemengde sla
Aan de slag
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. Kabeljauw in stukken snijden. In braadpan olie verhitten. Ui ca. 2 minuten fruiten. Pastasaus, kabeljauw en zeevruchten toevoegen en ca. 10 minuten verwarmen. Intussen vinaigrette door sla mengen. Tagliatelle serveren met vissaus en sla.
Tagliatelle marinara

hoofdgerecht
4 personen
440 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. Kabeljauw in stukken snijden. In braadpan olie verhitten. Ui ca. 2 minuten fruiten. Pastasaus, kabeljauw en zeevruchten toevoegen en ca. 10 minuten verwarmen. Intussen vinaigrette door sla mengen. Tagliatelle serveren met vissaus en sla.
Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 pak tagliatelle verde
2 uien
200 g kabeljauwfilet
2 eetlepels olijfolie
1 pak sugo pastasaus pikant
½ zak zeevruchtencocktail
½ cup vinaigrette
1 zak gemengde sla