bewaar
Romige ravioli met portobello
Romige ravioli met portobello
bewaar

Romige ravioli met portobello

30 min. bereiden
60waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2

portobello champignons

verse peterselie

1 pak

Ravioli con funghi porcini

1

sjalotje

1 teentje

knoflook

2 eetlepels

olijfolie

sherry

1 pot

4 formaggisaus

zout en versgemalen zwarte peper

Aan de slag

Steeltjes van 2 portobello's snijden. Paddestoelen in plakken snijden (voorzichtig, hoed breekt snel). Peterselie fijn hakken. Ravioli in ruim water met zout ca. 8 minuten op laag vuur beetgaar koken. Sjalotje pellen en fijn snipperen. Knoflook pellen. In grote koekenpan olie verhitten. Sjalot en uitgeperste knolook fruiten. Paddestoelen toevoegen (eventueel in 2 porties) en op hoog vuur in ca. 2 minuten per kant bruin en gaar bakken. Afblussen met scheutje sherry. (In magnetron) kaassaus verwarmen. Ravioli afgieten, kaassaus erdoor mengen. Portobello erover verdelen. Royaal bestrooien met peper en peterselie.

Romige ravioli met portobello

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig