bewaar
Bieflapje met olijven-groenterijst
Bieflapje met olijven-groenterijst
bewaar

Bieflapje met olijven-groenterijst

15 min. bereiden
14waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2

bieflapjes

50 g

pitloze zwarte olijven

1 eetlepel

rundvleeskruiden met zout

250 g

cherrytomaatjes

6 eetlepels

olijfolie

2 bakjes

(venkel)rauwkost

1 zakje

pilavrijst

2 eetlepels

(verse) rode pesto

Aan de slag

Bieflapjes bestrooien met vleeskruiden. Olijven in plakjes snijden. Tomaatjes schoonmaken en halveren. In koekenpan helft van olie verhitten. Bieflapjes in 4-5 minuten bruinbakken. Rest van olie verhitten in andere (koeken)pan. Rauwkost op hoog vuur 1 minuut roerbakken. Tomaatjes en olijven 1 minuut meebakken. Rijst toevoegen en volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Vlees en groenterijst op bord scheppen. Braadvet even laten inkoken met 2 eetlepels water en pesto. Jus over rijst en vlees gieten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bieflapje met olijven-groenterijst

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig