
Ingrediënten
2 personen
2
bieflapjes
50 g
pitloze zwarte olijven
1 eetlepel
rundvleeskruiden met zout
250 g
cherrytomaatjes
6 eetlepels
olijfolie
2 bakjes
(venkel)rauwkost
1 zakje
pilavrijst
2 eetlepels
(verse) rode pesto
Aan de slag
Bieflapjes bestrooien met vleeskruiden. Olijven in plakjes snijden. Tomaatjes schoonmaken en halveren. In koekenpan helft van olie verhitten. Bieflapjes in 4-5 minuten bruinbakken. Rest van olie verhitten in andere (koeken)pan. Rauwkost op hoog vuur 1 minuut roerbakken. Tomaatjes en olijven 1 minuut meebakken. Rijst toevoegen en volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Vlees en groenterijst op bord scheppen. Braadvet even laten inkoken met 2 eetlepels water en pesto. Jus over rijst en vlees gieten.
Bieflapje met olijven-groenterijst

hoofdgerecht
2 personen
750 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bieflapjes bestrooien met vleeskruiden. Olijven in plakjes snijden. Tomaatjes schoonmaken en halveren. In koekenpan helft van olie verhitten. Bieflapjes in 4-5 minuten bruinbakken. Rest van olie verhitten in andere (koeken)pan. Rauwkost op hoog vuur 1 minuut roerbakken. Tomaatjes en olijven 1 minuut meebakken. Rijst toevoegen en volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Vlees en groenterijst op bord scheppen. Braadvet even laten inkoken met 2 eetlepels water en pesto. Jus over rijst en vlees gieten.
Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)2 bieflapjes
50 g pitloze zwarte olijven
1 eetlepel rundvleeskruiden met zout
250 g cherrytomaatjes
6 eetlepels olijfolie
2 bakjes (venkel)rauwkost
1 zakje pilavrijst
2 eetlepels (verse) rode pesto