
Ingrediënten
4 personen
200 g
sperziebonen
1
rode paprika
100 g
ongezouten pinda´s
4 eetlepels
zonnebloemolie
1 pakje
Quorn-stukjes
2 zakjes
zwarte pepersaus
1 bakje
taugé
2 zakjes
new noodles
Dit heb je nodig
wok
Aan de slag
Sperziebonen schoonmaken en in bodempje water in ca. 4 minuten beetgaar koken. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Pinda's grof hakken. In droge wok al omscheppend pinda's goudbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. In wok olie verhitten. Quorn ca. 2 minuten roerbakken. Sperziebonen en paprika toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Saus en 2 eetlepels water toevoegen en nog ca. 2 minuten verwarmen. Laatste minuut taugé door groentemengsel scheppen. Noodles bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Noodles mengen met groentesaus en bestrooien met pinda's. Lekker met komkommersalade en cassavekroepoek.
Noodles met zwarte pepersaus

hoofdgerecht
4 personen
685 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Sperziebonen schoonmaken en in bodempje water in ca. 4 minuten beetgaar koken. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Pinda's grof hakken. In droge wok al omscheppend pinda's goudbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. In wok olie verhitten. Quorn ca. 2 minuten roerbakken. Sperziebonen en paprika toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Saus en 2 eetlepels water toevoegen en nog ca. 2 minuten verwarmen. Laatste minuut taugé door groentemengsel scheppen. Noodles bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Noodles mengen met groentesaus en bestrooien met pinda's. Lekker met komkommersalade en cassavekroepoek.
Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)200 g sperziebonen
1 rode paprika
100 g ongezouten pinda´s
4 eetlepels zonnebloemolie
1 pakje Quorn-stukjes
2 zakjes zwarte pepersaus
1 bakje taugé
2 zakjes new noodles
Dit heb je nodig
wok