bewaar
Kip in Indiase roerbaksaus
Kip in Indiase roerbaksaus
bewaar

Kip in Indiase roerbaksaus

20 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

2 personen

150 g

snelkookrijst

150 g

peultjes

1 schaaltje

minimaïs

4

pappadums naturel

3 eetlepels

olie

250 g

kipfilet

1 pot

Indiase roerbaksaus

½ zakje

verse koriander

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Rijst in 8 min. gaar koken en daarna 10 min. afgedekt laten staan. Peultjes schoonmaken en met maïs in schaal leggen. Kokend water erop schenken en groenten 5 min. laten staan. Pappadums licht bestrijken met olie en volgens gebruiksaanwijzing (in magnetron) bereiden. Groenten afgieten. In wok olie verhitten en kipreepjes 2 min. roerbakken. Peultjes en maïs toevoegen en 1 min. meebakken. Roerbaksaus toevoegen en geheel nog 2 min. laten sudderen. Rijst op twee borden scheppen. Kip tandoori erover verdelen en garneren met koriander. Pappadums ernaast leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kip in Indiase roerbaksaus

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig